Iemand voordragen voor de Lintjesregen 2020? Doe het nu!

Wie komen er voor in aanmerking?

Iemand die gedurende een lange periode (15 jaar of langer) belangeloos bijzondere verdiensten voor de samenleving verricht. Denk aan langdurig bestuurslidmaatschap of ander vrijwilligerswerk voor een kerk, organisatie of vereniging. Ook mensen die in hun werk een uitzonderlijke prestatie leveren. De verdiensten in de werkkring dienen ver uit te stijgen boven wat normaal van iemand in die functie verwacht mag worden. Daarnaast moeten de werkzaamheden binnen de hoofdfunctie een uitstraling en een bijzondere waarde voor de samenleving hebben.

Kent u iemand die een lintje verdient?

Als u iemand wilt voordragen voor de Lintjesregen 2020, vraagt u dan het aanvraagformulier in. Twijfelt u of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding? Neemt u dan contact op met het bestuurssecretariaat.

Dien het voorstel op tijd in

Is uw aanvraag compleet? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met het bestuurssecretariaat. Het secretariaat neemt samen met u de aanvraag door. Houdt u er rekening mee dat de uiterste inleverdatum voor uw aanvraag 1 juni 2019 is.

Meer informatie

U kunt het bestuurssecretariaat bellen, tel. (071) 406 5001 of mailen naar .Bron:  Communicatie Gemeente Katwijk

Laat een reactie achter

*

captcha *