Terugblik startbijeenkomst Erfgoedplatform 9 april 2019

De startbijeenkomst van 9 april was druk bezocht met meer dan 30 enthousiasme deelnemers! De avond werd geopend door wethouder Jacco Knape. Vervolgens was er een werksessie waarbij in vier  groepen rondom ‘tafellakens’ verder gepraat kon worden en deelnemers hun ideeën over het erfgoedplatform konden delen.

Aan tafel kon men onderling nader kennismaken, met elkaar sparren en werden volop ervaringen en ideeën uitgewisseld. De  genoemde ideeën zijn opgeschreven op de tafellakens. Er zijn vele ideeën geopperd, variërend van het opstellen van een communicatieplan en het oprichten van een ‘bomschuitexperience’ tot aan het opgraven van bunkers en het plaatsen van informatieborden.

De ideeën zijn vervolgens aan de hand van de tafellakens plenair met elkaar gedeeld. De initiatieven die werden besproken bleken elkaar vaak te kunnen versterken. Ook bleken er diverse mogelijkheden te zijn voor onderlinge samenwerking en verbinding. Na afloop konden de deelnemers onder het genot van een drankje en hapje verder met elkaar verder praten.

Bron: Gemeente Katwijk

erfgoed-kaart

Erfgoedkaart Katwijk

 

 

Laat een reactie achter

*

captcha *