Kustwerk Katwijk | Tijdcapsule onder het zand

Kustwerk Katwijk is donderdag 19 februari opgeleverd. Door het in het zand plaatsen van een zogenoemde tijdcapsule werd het werk officieel opgeleverd. Dit gebeurde op het strandplein. In de tijdcapsule werden herinneringen aan de bouw van het kustwerk geplaatst. Onder andere foto’s en een schakelband. Deze band symboliseerde de nauwe samenwerking tussen de verschillende overheidsdiensten. In de garage werden voor ongeveer 250 toehoorders door overheidsvertegenwoordigers en het bouwbedrijf  toespraken gehouden. Ook was in de garage een vertegenwoordiging van het Katwijks museum aanwezig. De in Katwijkse klederdracht gehulde dames en heren gaven een extra dimensie aan de oplevering. Er was veel publiek aanwezig.

dijkgraaftijdcapsule-zandOud Katwijk

  1. house.gov Beantwoorden

    Had ik niet goedgekeurd van een extra voordeel kan ik mijn ondernemingen hebben genomen zonder
    probleem.

Laat een reactie achter

*

captcha *