Ook lid worden?

Ook lid worden? Wijkraad Katwijk aan zee is op zoek naar nieuwe vrijwilligers om haar team mee te versterken. Bent u een betrokken bewoner die bereid is wat van zijn of haar vrije tijd in het wel en wee van ons mooie centrum te steken, dan bent u van harte welkom!

Wat houdt dit precies in?

De wijkraad vertegenwoordigt de stem van de bewoners naar de gemeentelijke overheid. Dit betekent dat wij met en namens de bewoners spreken over allerlei soorten problemen en overlast en hiervoor in overleg met de gemeente oplossingen proberen te vinden. De wijkraad is vertegenwoordigd bij verschillende overleggen en werkgroepen, die een zichtbare en tastbare impact hebben op wat er in Katwijk aan zee gebeurt.

Wat levert dit op?

Aangezien het vrijwilligerswerk betreft, is er geen financiële vergoeding aan verbonden. Wat u wel krijgt, is een kans om met een leuke, gevarieerde groep van gemotiveerde medeburgers een echt verschil te maken. U bent op de hoogte van alles wat er in Katwijk aan zee gebeurt en heeft de mogelijkheid om hier zelf invloed op uit te oefenen. En hoe groter onze “man/vrouw-kracht”, hoe harder wij aan de deurbel van de gemeente kunnen trekken.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent of als u meer wilt weten over wat het werk voor de wijkraad precies inhoudt, kunt u mailen naar wijkraadkatwijkaanzee@gmail.com. Ook kunt u bellen met onze voorzitter, Alt van Duijn, op telefoonnummer 06-23894944. Eventueel kunt u ook aspirant-lid worden, waarbij u vrijblijvend aanwezig bent op vergaderingen en eerst kijkt of een functie als wijkraadslid u bevalt.

captcha *